Specificaties

Hieronder vindt u de aanleverspecificaties voor de verschillende soorten labels, inclusief onze templates in PDF. Daarnaast zijn hieronder ook de leverings- en verkoopvoorwaarden en de disclaimer te vinden.

Flesjes 500ml en 330ml

Het totale drukoppervlak van beide labels zijn 205 mm breed en 65 mm hoog. Aan de linkerzijde van het label dient u 36 mm ruimte vrij te laten t.b.v. de ingrediëntenverklaring en de barcode, welke wij voor u plaatsen. Houdt u aan de rechterkant van het label rekening met een overlapping van ca. 10 mm tbv het plakken.

Glazen fles Bronwater 750ml

Het totale drukoppervlak van het label is 205 mm breed en 65 mm hoog. Aan de linkerzijde van het label dient u 15 mm ruimte vrij te laten tbv de ingrediëntenverklaring, welke wij voor u plaatsen. Dit label heeft geen overlapping.

Glazen fles Bronwater 330ml

Het totale drukoppervlak van het label is 205 mm breed en 65 mm hoog. Aan de linkerzijde van het label dient u 15 mm ruimte vrij te laten tbv de ingrediëntenverklaring, welke wij voor u plaatsen. Houdt u aan de rechterkant van het label rekening met een overlapping van ca. 15 mm tbv het plakken.

Energydrink 250ml

Het totale drukoppervlak van het label is 172 mm breed en 120 mm hoog. Aan de linkerzijde van het label dient u 15 mm ruimte vrij te laten tbv de ingrediëntenverklaring, welke wij voor u plaatsen. Houdt u aan de rechterkant van het label rekening met een overlapping van ca. 5 mm tbv het plakken.

Aanvullende informatie

ProDrink kan alleen de volgende programma’s verwerken:
  • Adobe InDesign
  • Adobe Illustrator
  • Adobe Photoshop
  • Adobe PDF

Andere programma’s graag in overleg met onze studio.

Het drukproces is alleen in CMYK (fullcolour). U dient alle PMS kleuren zelf om te zetten naar CMYK. Alle kleuren die niet zijn omgezet, zullen automatisch naar CMYK omgezet worden, hetgeen kleurverschil kan opleveren waarvoor ProDrink geen verantwoordelijkheid kan nemen. Mocht u toch PMS kleuren willen gebruiken, neem dan contact met ons op.

U dient documenten aan te leveren per e-mail in een hoge resolutie PDF. De bestanden die u per e-mail verzendt mogen niet groter zijn dan 10 Mb. Alle te gebruiken beelden in het ontwerp moeten minimaal 300 dpi zijn. Alle teksten moeten zijn omgezet naar lettercontouren.

Maak uw document altijd op volgens bovenstaande specificaties en gebruik altijd een overlapping van 1,5 mm rondom uw opmaak. Om uw ontwerp goed tot zijn recht te laten komen is het aan te raden teksten en foto’s binnen het drukoppervlak te plaatsen. De achtergrond mag aflopend zijn.

Leverings- en verkoopvoorwaarden

De leverings- en verkoopvoorwaarden zijn via onderstaande link te downloaden en lezen.

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door ProDrink® met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. ProDrink® verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door ProDrink® worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

ProDrink® aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. ProDrink® aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van ProDrink® opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel ProDrink® alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is ProDrink® niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door ProDrink® worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel ProDrink® uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door ProDrink® worden onderhouden wordt afgewezen.

ProDrink – Pieter Zeemanweg 47 – 3316 GZ Dordrecht – KVK: 58366571